نکونام نشان داد به درد استقلال نمی خورد | تاکتیک های علی اصغری جواد جواب نداد

جواد نکونام سرمربی استقلال نتوانست تیمش را از حساس ترین بازی هفته قبل از تعطیلات به سلامت عبور دهد و با نتیجه 1 بر 0 مقابل همنام خوزستانی شکست خورد تا استقلال با 4 امتیاز از 3 بازی ابتدای فصل، یکی از بدترین شروع های فصل را تجربه کرده باشد.

نکونام نشان داد به درد استقلال نمی خورد | تاکتیک های علی اصغری جواد جواب نداد

این بازی که به سبب شیطنت های باشگاه فولاد به اندازه کافی حساس شده بود، با عدم درایت کادر فنی استقلال به گونه ای پیش رفت که حتی حضور همه خارجی های استقلال در زمین نیز بارقه ای از امید در هواداران استقلال ایجاد نکرد چرا که این بازیکنان در تاکتیک بکش زیرش جواد نکونام، از جریان بازی محو می شوند.

استقلال در حالی با یک ضربه ایستگاهی مقابل استقلال خوزستان شکست خورد که بعد از سه بازی، هنوز ضعف مفرط در ساختار دفاعی این تیم دیده می شود. در صحنه قبل از خطای منجر به اعلام ضربه ایستگاهی، بیفوما در محاصره 4 بازیکن آبی پوش چنان راحت مانور داد که توانست یک خطای مهم پشت محوطه جریمه از اندونگ بگیرد و همان توپ به گل تبدیل شود.

کادر فنی استقلال خوزستان با آنالیز درست سبک بازی استقلال جواد نکونام به این نتیجه رسیده بودند که اگر کناره ها و به خصوص رامین رضائیان را مسدود کنند و اجازه سانتر و نفوذ به آبی ها ندهند، این تیم به گل نخواهد رسید.

در جریان بازی نیز این موضوع ثابت شد و رضائیان هرگز نتوانست حرکت مثبتی در این دیدار انجام دهد و در سمت مقابل هم میلاد ذکی پور و هم ابولفضل جلالی نتوانستند حتی برای یکبار از مدافع راست قدرتمند استقلال خوزستان عبور کرده و یک سانتر با کیفیت داشته باشند.

یک برد، یک تساوی و یک باخت به خوبی روند نزول فنی تیم استقلال را نشان می دهد. این نمودار به خوبی نشان می دهد که تیم ها به تنها تاکتیک جواد نکونام و کادر ایرانی ضعیفش واقف شده اند و با بستن بازی هوایی این تیم، عملاً تیم نکونام را خلع سلاح می کنند.

در بازی شب گذشته استقلال، 4 موقعیت گل توسط آبی پوشان تهرانی ایجاد شد که 3 تای آنها به واسطه حرکت در عمق دفاع استقلال خوزستان بود.

موقعیت اول:

پاس در عمق حرفه ای کاکوتا با ضربه ناشیانه آرمان رمضانی به اوت رفت.

موقعیت دوم:

سانتر ماشاریپوف به صورت اتفاقی در موقعیت تک به تک به روزبه چشمی رسید که ضربه چیپ این بازیکن نیز به اوت رفت.

موقعیت سوم:

تنها نفوذ موفق استقلال از جناح راست با حرکت اسلامی و پاس کات بک به ماشاریپوف همراه شد که ضربه این بازیکن توسط دروازه بان حریف مهار شد.

موقعیت چهارم:

حرکت انفرادی کوشکی با پاس در عمق بلانکو همراه شد تا این بازیکن با دروازه بان تک به تک شود اما سرعت پائین او باعث شد تا مدافع استقلال خوزستان زودتر به توپ برسد و توپ را به کرنر بزند.

 

نبود برنامه مشخص در میانه میدان استقلال کاملاً مشهود است و بازیکنان این تیم به همین دلیل، در نهایت توپ را عمدتاً به کناره ها می برند تا مدافعین کناری استقلال آنها را با بی دقتی تمام تنها روی دروازه حریف می ریزند.

با توجه به پرس استقلال خوزستان، در بازی شب گذشته بارها شاهد ارسالهای بلند سیلوا و فلاح برای بلانکو و رمضانی بودیم که در بیشتر موارد، این بازی مستقیم نیز فایده ای نداشت. به عبارت دیگر کادر فنی استقلال چاره ای برای عبور از پرس تیم حریف نداشت و تنها حربه این تیم برای رساندن توپ به مهاجمینش، ارسال توپ بلند برای مهاجم نوک خود بود که عملاً خط هافبک استقلال را از جریان بازی خارج می کرد.

 

بدون تعارف:

1. بازیکنانی نظیر آرش رضاوند، آرمان رمضانی، بلانکو، میلاد ذکی پور، کوشکی هرگز در حد و اندازه های بازی در تیم بزرگی همچون استقلال نیستند و به عنوان مثال مشخص نیست نکونام با چه انگیزه ای بلانکوی کند را که خصوصیات بازی اش شبیه به رمضانی است، در تیمش نگه داشته و یک سهمیه خارجی خود را اینگونه به هدر داده است. او کیفیت فنی بیفوما بازیکن استقلال خوزستان را دید که مثل یک مار سمی به سبک و سیاق مامه تیام، در هر بار پا به توپ شدن، خط دفاع استقلال را به هم ریخت؟

2. بدون تردید مربیان ایرانی کادر فنی نکونام، چیزی در چنته ندارند و رجبی، کیانوش رحمتی و نوازی عملاً کمکی در لحظات حساس به سرمربی که تحت فشار روانی است نمی کنند. پس اگر نکونام قصد دارد در استقلال بماند می بایست با چند دستیار خارجی، کادرش را تقویت کند و از سبک و سیاق بازی به سبک کارلوس کیروش بیرون بیاید.

3. این تیم با این نمایش ضعیف بدون شک مایه آبروریزی هواداران استقلال در مقابل تیم های آسیایی خواهد شد و چه بهتر که اگر نکونام به این نتیجه رسیده که بیشتر از این نمی تواند به استقلال کمک کند، همین حالا استعفا دهد تا قبل از اینکه با ثبت یک شکست سنگین مقابل الهلال اخراج شود. بدون تعارف باید گفت وقتی بازیکن استقلال قادر به برداشتن بازیکن استقلال خوزستان نیست و در کورس ها مقابل آنها کم می آورند، چه سرنوشتی در انتظار آنها مقابل کانسلو، نیمار، میترویچ و ساویچ خواهد بود؟

4.بهانه ول نکردن بدن ها و فشار تمرینات بدنسازی را تنها در استقلال می شنویم! چطور ممکن است بدن بازیکنان سایر تیم ها Fresh و شاداب باشد اما بدن بازیکنان استقلال تا این اندازه سنگین شده باشد و قبل هر بازی یک مصدوم به مصدومان تیم اضافه شود؟ احتمالاً مدل بدنسازی تیم اشتباه بوده که همه بازیکنان تیم با افت محسوس بدنی و فنی مواجه شده اند. در دو موقعیتی که رمضانی و کوشکی با دروازه بان حریف تک به تک شدند اگر آمادگی جسمانی بهتری داشتند، بدون شک نتیجه بهتری حاصل می شد.

5.استقلال نیاز به بازنگری در تاکتیک تیمی خود دارد چرا که با این سبک و سیاق بازی، بازیکنی همچون گائل کاکوتا از جریان بازی محو می شود و اثرگذاری ماشاریپوف به پائین ترین سطح خود می رسد. شاید بازگشت به سیستم 2-5-3 وضعیت را برای آبی ها بهتر کند.

 

تنها دو بازیکن به نام های اسلامی و اندونگ شب گذشته پر فروغ ظاهر شدند و بقیه بازیکنان استقلال با یک عملکرد ضعیف که ناشی از تاکتیک تیمی تکراری و قابل حدس برای حریفان بود، شب تلخی را برای هواداران استقلال رقم زدند. اگرچه حواشی ایجاد شده برای استقلال قبل از این دیدار در تمرکز کادر فنی و بازیکنان استقلال تاثیر منفی داشت اما آنها پول حرفه ای می گیرند و می بایست حرفه ای پا به این میدان می گذاشتند اما به آماتورترین شکل ممکن در زمین مسابقه حاضر شدند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خروج از نسخه موبایل